Fordeler med Podocasting

Estimated read time 2 min read

Nå din nisjemarked

Podcasting er en fin måte å nå nye grupper av mennesker i nisjemarkedet. Det er folk der ute som leter etter produktene og informasjonen din. Folk går nå til podcastingkataloger som iTunes for å søke etter emner akkurat som de søker i Google. En podcast som er oppført i en podcastingkatalog kan nå tusenvis av lyttere. Dette er også en fin måte å få gratis annonsering på.

Del informasjon

Podcasting hjelper deg med å dele informasjonen din med de som vil ha mest nytte av den. Du kan presentere interessant informasjon så vel som lite kjente fakta. Dette vil holde lytterne interessert og engasjert. De vil gjerne høre mer fra deg igjen og vil fortsette å komme tilbake for å høre det nye materialet ditt eller abonnere på kanalen din.

Bli en «ekspert» i din nisje

Å ha en podcast kan bidra til å etablere deg som en «ekspert» i din nisje. Hvis du deler informasjon som er verdifull og nyttig for lytterne dine, vil du begynne å bli sett på som eksperten i din nisje. Det er et stort marked for podcaster i, og du kan bli den aller neste eksperten.

En podcast kan startes med liten eller ingen kostnad. Dessuten trenger du ikke være veldig teknisk for å lage en podcast. Du kan ta opp podcasten din med en telefon, datamaskin eller til og med Skype. For å begynne å lage en podcast trenger du bare et emne, en enhet å snakke på og et stille sted å ta opp.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours