Podcasting – Hvordan komme i gang?

Estimated read time 2 min read

Podcasting er en fin måte å få informasjon til publikum. Det er veldig likt et tradisjonelt radioprogram på noen måter. Publikum kan laste ned podcasten din til smarttelefonen og lytte til den når de reiser til og fra jobb, i bilen mens de kjører, eller de kan ganske enkelt lytte på den bærbare datamaskinen eller datamaskinen mens de er hjemme.

De aller fleste av konkurrentene dine har sannsynligvis ikke en podcast og har sannsynligvis ingen anelse om hvordan de skal produsere en. Å spille inn din egen podcast gir deg en fantastisk mulighet til å være et skritt foran.

Hvilket utstyr trenger jeg?

På et enkelt nivå kan du bruke smarttelefonen til å ta opp den på. Apper som Pocket Casts, Ipadio og AudioBoom tar opp lyd rett fra telefonen. Deretter laster du den opp på internett.

Går fremover

Når du har spilt inn noen få podcaster og føler deg mer selvsikker, er det på tide å begynne å gjøre podcasten din litt mer profesjonell. På denne måten kan du gi en best mulig opplevelse til dine kunder.

Først, skaff deg en mikrofon. Du kan raskt finne på Amazon.com eller i din lokale databutikk. Du trenger også en slags digitale opptaksverktøy. Sjekk ut tjenester som Audacity eller Audio Acrobat. Denne programvaren lar deg ta opp podcasten din og du fjerner bestemte deler av podcasten eller endrer den litt til du er fornøyd med sluttresultatet.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours