Enkle trinn for installasjon av LED-strips

2 min read

Bedrifter og hjem bør dra nytte av fordelene og effektiviteten som LED-belysningsløsninger kan tilby. Installasjon av lysdioder kan gjøres for midlertidige formål som for eksempel med ferielysavskjær eller som permanent belysningsløsning for etableringsskilt, skjermer, arbeidsbelysning osv. LED-strips er svaret for belysning under skap, spesielt på kjøkken hvor arbeidsplasser er et must. Utvalget av ulike fargevalg gjør det også mulig for ulike dekorasjonsprosjekter.

Allsidighet

Vanligvis blir LED-belysningsbånd også ofte referert til som bånd eller bånd. LED er festet til lengden på disse stripene. Den kan skjøtes på bestemte kuttepunkter i hvilken som helst lengde du trenger. Baksiden er allsidig og kan brukes på rette kanter og kurver. I tillegg gjør dens tynne natur at den kan gjemmes perfekt for montrer, innfelte og subtile lysoppsett.

Selvklebende bakside

Standard LED-båndbelysning kommer med teip som er dobbeltsidig. Disse selvklebende delene kan plasseres på baksiden av hver lysstripe for enkel installasjon og unngåelse av andre rotete limmoduser. Nedenfor er en rask trinnvis guide for å illustrere hvor problemfritt det er å montere LED-strips på egen hånd.

Plassering

Begynn med å bestemme hvor spesifikt du planlegger å montere LED-lysstripene dine for å oppnå ønsket effekt. Som nevnt er LED-tape enkle og raske å installere, men det ville være best hvis du har en bestemt plassering i tankene i stedet for å hele tiden flytte installasjonen fordi dette kan føre til en rotete prosess. Når du er i tvil, plasser bare stripen uten å feste den på plass først. Test deretter hvordan lyset faller og forsterker området ved å omplassere stripen flere ganger

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours